summaryrefslogtreecommitdiffstats
path: root/blog/om_oss.md
diff options
context:
space:
mode:
Diffstat (limited to 'blog/om_oss.md')
-rw-r--r--blog/om_oss.md24
1 files changed, 24 insertions, 0 deletions
diff --git a/blog/om_oss.md b/blog/om_oss.md
new file mode 100644
index 0000000..7d54b12
--- /dev/null
+++ b/blog/om_oss.md
@@ -0,0 +1,24 @@
+---
+title: Om oss
+---
+**Norsk Urskog** er et idéelt og frivillig prosjekt som har som formål å støtte og promotere norske undergrunnsband i metalgenren. Dette gjør vi via våre [websider][2] og en samle-cd som vi distribuerer på [Infernofestivalen][1] i Oslo - og ved høve på andre festivaler hvor vi er tilstede.
+
+Hovedmålet er å vise frem norske band til et internasjonalt publikum – både fans og profesjonelle aktører. Vi ønsker å gi de mindre kjente banda i det norske undergrunnsmiljøet en mulighet til å bli lagt merke til, hørt og sett. Gjennom Infernofestivalen når vi et stort spekter av fans, promorører og andre folk i bransjen, og vi håper å hjelpe dem til å finne frem til nye favoritter fra hele landet.
+
+I samarbeid med Infernofestivalen arrangerer vi også en konsert hvor vi presenterer et utvalg av band fra siste utgivelse for et levende publikum.
+
+De frivillige som jobber med prosjektet håndterer all logistikk rundt det, inkludert produksjon av CDen, trykking, design av omslag, websiden, promo osv.
+
+For å bli med på neste utgivelse må deltagende band fylle ut vårt [online registreringsskjema][], og en kopi av sporet de vil ha med som en CD-kvalitets nedlasting eller en fysisk kopi.
+
+## Hvem er vi
+
+De frivillige bak Norsk Urskog er:
+
+{% include volunteers.html %}
+
+Norsk Urskog blir laget ved hjelp av [fri programvare]({{ "software" | prepend: site.url }})!
+
+[1]: http://infernofestival.net
+[2]: http://norsk-urskog.no
+[online registreringsskjema]: https://norsk-urskog.no/registration